HomepageCase Studies
Pegasystems

Pegasystems in an IT company. Their Cracow offices are over 5 000 square metres, with over 400 workstations. Studio Quadra arranged the space, and we were pleased to implement the project.

The project comprises numerous zones dedicated to informal meetings. Each zone has furniture that was hand-picked in order to match it with the theme of every zone.

The distinguishing feature of the top floor cafeteria are mobile trapezoid tables, which let the employees re-arrange the space quickly, so that it is suitable for the team's current needs.

The scope of our work was as follows: open space, formal and informal meeting rooms, kitchens and canteens, chillout zone, reception zone, wall decorations, custom joinery like: kitchens, wardrobes, cloak room, reception. We also supplied TV  joinery, green moss wall and wooden wall panels next to the reception - the map of the world and the Cracow skyline.  

5 000  square metres (4 floors)    
Over 400 workstations
Design: Studio Quadra

Our Showrooms